De uitvalsbasis: Hotel “Mas-de-la-Tour” – 2011

In 2011 ben ik op wandelvakantie geweest in het Luberon gebergte. Als uitvalsbasis heb ik hotel “Mas-de-la-Tour” gebruikt, dat middenin het “Parc Nacional de Luberon” ligt, vlakbij het plaatsje Gargas.

Hotel “Mas de la TourĂ©” ligt in een prachtige, rustige, landelijke omgeving waar zelfs de krekels niet gestoord worden. Dit authentieke 12e eeuwse landhuis in het centrum van de okerheuvels was oorspronkelijk onderdeel van de Abdij van Senanque. Het ligt vlakbij het pitoreske kunstenaarsdorpje Roussilion. Het is recentelijk nog geheel gerestaureerd.

Tussen het wandelen door is het heerlijk vertoeven in het zwembad of op de lommerrijke binnenplaats.

[galobj viewid=30]

Share this blog on:
Facebooktwitter

or even better Follow Wandelgek on:
Facebooktwitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.