Etappe 1 (09-08-2012): Berg > Hoeve Blankenberg > Banholt > Hoeve Blankenberg > Berg (28km)

DONDERDAG 9 AUGUSTUS 2012

De wandeling van 28 km “De Heuvellandroute” gaat via het plateau van Margraten naar Blankenberg waarna de groeve van Blankenberg wordt doorkruist. Dit gaat via een zeer steile afhang naar beneden¬†en daarna weer verder naar het hoog gelegen plaatsje¬†Banholt. In Banholt is de 2e rust.

Onderweg worden de wandelaars van lekkere, zoete appels uit de streek voorzien. De wandeling heeft een paar stevige klimmen, maar is over het algemeen prima te doen. Over het plateau lopen is relatief eenvoudig omdat daar de hoogteverschillen nog enigszins meevallen. Prima voor een eerste dag. Verder wel een erg mooie route!!

[galobj viewid=120]

Share this blog on:
Facebooktwitter

or even better Follow Wandelgek on:
Facebooktwitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.