2. De uitvalsbasis: Camping Seiser Alm

Seiser-Alm

Alpe di Siusi/Seiser Alm is een referentiepunt in het hele Midden-Europa dankzij zijn weergaloos mooie landschap. Het 6800 ha grote natuurpark Sciliar (Schlern) is het oudste van Italiaanse Zuid-Tirol/Alto Adige.

De camping SEISER ALM ligt in dit schilderachtig gebied in een schitterende omgeving en met uitzicht op het statige Sciliarmassief, èèn van de symbolen van Alto Adige.

Wijde ruimten, mooie natuurlandschappen en de schoonheid van de natuur van de Alpen zijn karakteristiek voor de Alpe di Siusi.

0004Dit natuurparadijs verandert naargelang de verschillende seizoenen vorderen van een winterparadijs in een zomerparadijs, we zijn daarom voortdurend geopend.

In het voorjaar (buiten het hoogseizoen) is deze zeer luxe camping met geweldige bad/douche- en wasvoorzieningen en een goed restaurant zeer betaalbaar. Tijdens het hoogseizoen liggen de prijzen wel beduidend hoger.

Vanuit de tent heb je ‘s ochtends een magistraal uitzicht op de omliggende bergen. Daarna een warme douche en verse broodjes uit de campingwinkel. Prima basis om te gaan bergwandelen…

[galobj viewid=311]

Share this blog on:
Facebooktwitter

or even better Follow Wandelgek on:
Facebooktwitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.